Vergaderen

Vergaderen in stijl

Vergaderen op een bijzondere locatie in het midden van het land? Dat kan! Hotel Restaurant Abrona ligt dichtbij Utrecht en is goed te bereiken vanaf de A12. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig en ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Een zaal huren kan al vanaf 7:00 uur ‘s ochtends. Het is mogelijk om te vergaderen met een gezelschap tot maximaal 40 personen. Alle ruimten beschikken over (gratis) WiFi, u kunt gebruik maken van verschillende presentatiemogelijkheden en er is een muziekinstallatie beschikbaar.

Vergaderopties*:
Ochtendvergadering 07.00 – 12.00 uur
Middagvergadering 12.30 – 17.00 uur
Avondvergadering 19.00 – 22.00 uur

*Het is mogelijk om meerdere blokken te reserveren

Afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers wordt de juiste setting bepaald. 

Bekijk het vergaderarrangement

Catering

Wij serveren koffie, thee en frisdrank, een ontbijt of bijvoorbeeld een lunch. Net wat uw wens is!
Ook voor een afsluitende borrel draaien onze medewerkers hun hand niet om.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via info@hotelrestaurantabrona.nl of bel 0348 567466.

Slapen & Vergaderen

Begint uw vergadering erg vroeg, gaat u tot laat door of wilt u de vergadering over meerdere dagen verdelen, dat kan! Wij bieden de mogelijkheid tot ons slapen & vergaderen arrangement.

Naast de gelegenheid om te vergaderen, bieden wij de deelnemers de mogelijkheid om bij ons te overnachten in een luxe kamer (indien beschikbaar) en gebruik te maken van het ontbijtbuffet. Bij een zakelijk 24-uurs verblijf ontvangt u vervolgens een korting van 10% op de totale besteding in Hotel Restaurant Abrona.