Onze Partners

Hotel Restaurant Abrona werkt graag samen met lokale partners. Dit kan zijn op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld in de vorm van dagbesteding voor cliënten met een beperking. Of een partner die het aanbod van het hotel-restaurant uitbreidt, wat de gastvrijheid van Abrona nog meer versterkt.

Buitenplek Más Mik Benschop

Op een prachtige plek middenin de natuur met riant terras, uniek en vrij uitzicht op de achterliggende weilanden én een schitterende boomgaard verzorgt Más Mik zakelijke bijeenkomsten, (trouw)feesten, bbq’s, borrels, lunches, buffetten of ‘walking dinners’. Daarnaast bieden wij catering op locatie en hebben wij een broodjes-service voor de regio.

Website Más Mik

Partyschip ‘Sweet Caroline’ 

Vanuit onze thuishaven Oudewater varen we richting Montfoort / IJsselstein of naar Hekendorp / Haastrecht. 

Ons partyschip is een orginele locatie voor een bruiloft, verjaardag of jubileum. We kunnen tijdens de vaart kleine hapjes verzorgen, maar een diner aan boord is uiteraard ook mogelijk. Ons verse gebak wordt verzorgd door Hotel Restaurant Abrona. En wat dacht u van bingo of karaoke tijdens de vaart? Bekijk de mogelijkheden op onze website.

Lees meer

Ook partner worden?

Neem gerust contact met ons op!