Ons restaurant

Goed eten en voor ieder wat wils

Hotel Restaurant Abrona is úw bestemming voor een kopje koffie met lekkers uit onze eigen bakkerij Broeckertaart, een lekker broodje op het zonnige terras, een gezellige borrel compleet met cocktail óf een heerlijk driegangendiner aan tafel. U bent in goede handen bij onze barista’s, koks en kanjers in de bediening. Zij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Reserveer een tafel

€13,50 p.p.

Bekijk de ontbijtkaart

Ontbijt

Een ontbijt is het begin van de dag. Daarom serveren wij voor onze (hotel)gasten een uitgebreid ontbijtbuffet met koffie/thee, verse jus d’orange, diverse zuivelproducten, vers fruit, vers gebakken broodjes en nog veel meer. Voor een goed begin van de dag!

Lunch

Geniet van ons huisgemaakte stokbrood, bruschetta met geitenkaas, club sandwich, sappige kogelbiefstuk met gebakken champignons óf onze beroemde Broeckerburger. Op de uitgebreide lunchkaart staat gegarandeerd iets wat u lekker vindt!

Bekijk de lunchkaart

Geniet van een lunchplank met allerlei heerlijke lunchgerechtjes zoals een canape met rundercarpaccio, pesto, parmezaan of een wrapje met tonijnsalade, feta en olijven. Op onze lunchplank kaart lees je er alles over! Komt u met meer dan 20 personen? Kies dan voor onze Oudewaterse koffietafel, een heerlijk uitgebreid buffet.

Voor een klein hapje hebben wij ook nog een aparte borrelkaart.

Liever een high tea? Bekijk hier welk lekkers we allemaal serveren! Vergeet niet minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

Diner

Vis, vlees of vegetarisch? Onze medewerkers toveren de heerlijkste gerechten op uw bord. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale vis- en vleesproducten en gebruiken groenten van het seizoen.

Tot en met acht personen is het mogelijk om à la carte te eten. Komt u met meer dan acht personen? Voor u en uw gezelschap reserveren we een heerlijk driegangendiner voor € 32,50 per persoon.
Heeft u andere wensen? We denken graag met u mee, contact ons via: 0348 567466.

Bekijk de menukaart


Diner grote groepen

Wist u dat u ook met grote groepen kunt dineren in ons restaurant? Zelfs groepen van meer dan 10 personen zijn van harte welkom. Speciaal voor grote groepen serveren wij het Abrona 3-gangen diner.

Bent u op zoek naar meer privacy? Dan kunt u zelfs exclusief in onze serre plaatsnemen. Fijn als u van te voren reserveert zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Onze wijnen 

Maak uw borrel of diner compleet met de fantastische wijnen die we voor u geselecteerd hebben. Natuurlijk passen de wijnen perfect bij de gerechten op de dinerkaart, voor een optimale smaakbeleving. Wij adviseren u graag!

Bekijk de wijnkaart