Ons hotel

Dromen in een bijzonder hotel

Ons hotel is gevestigd in drie karakteristieke panden die met elkaar zijn verbonden en heeft 24 tweepersoonskamers en één speciaal ingerichte kamer voor mindervaliden. Door de kleinschaligheid van het hotel en de persoonlijke benadering van onze medewerkers geven we u het gevoel dat u thuiskomt. Kom bij ons slapen en beleef het zelf. 

Bekijk de reviews

Alle kamers hebben een een boxspring, een royale badkamer, digitale televisie en gratis internet. De luxe kamers hebben airconditioning. Het hotel is geheel rolstoelvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Actie hotel

Begin 2020 goed! Overnachten in ons hotel kan nu namelijk extra voordelig.

Van januari t/m maart reserveert u al een standaard hotelkamer voor € 50,- per nacht, op basis van een tweepersoonskamer.
Voor € 10,- meer geniet u ook van een heerlijk ontbijt. 

Reserveren? Zien onze toppers u binnenkort in ons hotel? Reserveren kan telefonisch via: 0348 567466

Actie prijs
€ 50,-

Luxe kamer

Boek luxe kamer

Standaard kamer

Boek standaard kamer

Kamerprijzen 2019

Als u via onze eigen site boekt, krijgt u direct 5% korting.

Personen15 Luxe kamers9 Standaard kamers
1 pers.€ 77,50€ 70,00
2 pers.€ 85,00€ 77,50

De prijs van het ontbijtbuffet is € 13,50 per persoon. Huisdieren zijn niet toegestaan in ons hotel. De stad Oudewater rekent € 1,00 per persoon per nacht aan toeristenbelasting, deze berekenen wij door aan u.

Direct boeken

Halfpension

U kunt ook gebruik maken van het halfpension arrangement: ontvangst met een glas prosecco, één overnachting voor twee personen in een luxe kamer, ontbijtbuffet & een driegangendiner. Samen voor € 82,50 per persoon. Bij een groepsboeking van meer dan 5 kamers ontvangt u 5% korting per arrangement. 

€13,50 p.p.

onbijten-bij-abrona

Ontbijt

Voor onze hotelgasten serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere koffie, thee, verse jus d’orange, diverse zuivelproducten, vers fruit, vers gebakken broodjes en croissants, wit en bruin brood, krentenbrood, hartig en zoet beleg, gekookt eitje, cereals, beschuit, roggebrood, kruidkoek, knackebröd. Voor een goede start van de dag!

Bekijk de ontbijtkaart

Fietsen & wandelen

In combinatie met een verblijf in een standaard- of luxe hotelkamer, kunt u een fiets of wandelarrangement erbij boeken voor €55,- per persoon.

De fietsen stellen wij gratis beschikbaar. Wij hebben de beschikking over 10 reguliere fietsen met versnelling. Fietst u liever op een E-bike, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons contact in Oudewater en deze daar huren. 

Vergaderen 

Hotel Restaurant Abrona beschikt over twee vergaderruimtes die uitermate geschikt zijn voor een vergadering van 8 tot 40 personen.

U kunt al vanaf 07.00 uur bij ons terecht, niet alleen voor het ontbijt maar ook een ontbijtvergadering behoort tot de mogelijkheden. En we kunnen dit uiteraard ook met een overnachting combineren.