Ons Hotel Restaurant

Een bijzondere locatie

Hotel restaurant Abrona bestaat sinds 1999 en staat bekend als bijzonder. Dat is niet zomaar. Hier werken medewerkers met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden hen ondersteuning. Dit doen we met elkaar, voor elkaar. Onze medewerkers werken in de bediening, in de keuken, in onze eigen bakkerij “Broeckertaart”, de housekeeping, de facilitaire dienst en op de administratie. Allemaal onder begeleiding van professionele vakmensen. We ontdekken samen wat er mogelijk is.

De serre

De sleutel blijkt gelijkwaardigheid. Onze medewerkers hebben allemaal persoonlijke doelen én een berg ambitie. En u, als gast, bent hier onderdeel van. Zij bezorgen u een perfecte beleving, met goed eten en drinken en oprechte gastvrijheid. Komt u bij ons slapen, eten, feest vieren of vergaderen?

Hotel Restaurant

Uit de praktijk

Wesley begon met werken bij BraZZerie Abrona in De Meern. Hij heeft een grote ambitie en is daarom doorgestroomd naar ons hotel. Hier kreeg Wesley de kans om een leertraject te volgen, vol sociale en vaktechnische vaardigheden. De groei van Wesley bleef niet onopgemerkt. Hij heeft intussen een contract bij een van onze partners. Daar zijn wij heel trots op!

Hotel Restaurant Abrona is gevestigd in Oudewater, midden in het Groene Hart en slechts op 5 minuten lopen van het historische centrum. 

Het dorp heeft 300 prachtige monumentale panden, sfeervolle straatjes en een gezellig marktplein. Een bezoek brengen is dus meer dan de moeite waard! Meer informatie over Oudewater vindt u op www.oudewater.net

In Oudewater kunt u gratis parkeren aan de grachten. Achter het hotel kunt u parkeren aan de Biezenwal. Ook met het openbaar vervoer is ons hotel goed bereikbaar.