Verschillende gelegenheden

Sfeervolle ruimte voor elke gelegenheid

Hotel Restaurant Abrona is gevestigd in drie karakteristieke panden in het hart van Oudewater. De intieme sfeer en de persoonlijke benadering zorgen voor een huiselijke en sfeervolle ambiance.

Een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum vieren?

Hotel Restaurant Abrona kan staat klaar om de perfecte sfeer te creëren voor uw feest. Of het gaat om een een (bruilofts)feest, een zakelijke borrel of een jubileumviering. Zowel voor particulier als voor zakelijk bezorgen we u een onvergetelijk knalfeest.

Borrelen aan de bar

Borrelen kan aan de bar, aan de grote leestafel, in onze comfortabele Chesterfield banken of gewoon lekker aan tafel. Keuze genoeg. Het interieur is een smaakvolle combinatie van modern en klassiek. Warme kleuren en comfortabel meubilair.

Vergaderen in stijl

Hotel Restaurant Abrona beschikt over twee vergaderruimtes die uitermate geschikt zijn voor een vergadering van 8 tot 40 personen.

U kunt al vanaf 07.00 uur bij ons terecht, niet alleen voor het ontbijt maar ook een ontbijtvergadering behoort tot de mogelijkheden. En we kunnen dit uiteraard ook met een overnachting combineren.

U kunt kiezen uit verschillende vergadermogelijkheden:

  • Ochtendvergadering van 07.00 – 12.00 uur
  • Middagvergadering van 12.30 – 17.00 uur
  • Avondvergadering van 19.00 – 22.00 uur