Arrangementen

Ontdek Oudewater

Hotel Restaurant Abrona is gevestigd in Oudewater, midden in het Groene Hart en slechts op 5 minuten lopen van het historische centrum.

Bekijk arrangement

Fiets & wandel

In combinatie met een verblijf in een standaard- of luxe hotelkamer met ontbijt, bieden wij een fiets- en wandelarrangement aan.

Bekijk arrangement

Koffietafel

Koffie van onze Barista gecombineerd met heerlijke lekkernijen uit onze eigen bakkerij met onze huisgemaakte Broeckertaart. 

Bekijk arrangement

Abrona buffet

Genieten van een gevarieerd buffet? Wij bereiden onze buffetten met de meest verse producten van vaste leveranciers. Er is volop keuze.

Bekijk arrangement

CaFeest

Feestje vieren in een privé-café? Wij hebben plek tot 90 personen, voor een onvergetelijke avond met ons CaFeest arrangement. 

Bekijk arrangement

Stampot buffet

In de donkere dagen van het najaar kunt u genieten van een goed glas wijn of een glas robijnrood Bokbier. Daar horen natuurlijk de Hollandse wintergerechten bij. 

Bekijk arrangement

BBQ

Een barbecue feestje voor al uw vrienden en familie? Dit kan bij Hotel Restaurant Abrona. Op ons terras kunt u genieten van een heerlijke barbecue door onze koks.

Bekijk arrangement

Feestdagen

Bij de afsluiting van het oude jaar en de start van een nieuw jaar wilt u natuurlijk gezellig samen zijn. Dit kan bij Hotel Restaurant Abrona! Reserveer nu uw all-inn arrangement.

Bekijk arrangement